Login
Shopping cart

Space Scooter® is available in two models: Junior X360 for ages 4-8 and the X580 for ages 8 and up.

-

Retour aanvraag

Retourneren (van de koop afzien)

Wanneer het bestelde product niet aan de verwachting voldoet mag je als consument het product retour zenden naar ons. Op deze pagina kan je lezen hoe dat in zijn werk gaat. 
Bedrijven hebben echter geen recht van retour, tenzij vooraf schriftelijk anders afgesproken is. Vraag als zakelijke klant dus eerst per mail toestemming de bestelling terug te sturen.

De duur van de zichttermijn

Je hebt 14 dagen om de producten te proberen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst. Binnen die 14 dagen mag je je beroepen op je zichttermijn.

Beroepen op de zichttermijn

Binnen de zichttermijn kan je jezelf beroepen op je wettelijke recht om de producten te retourneren. Je kan ons per email op de hoogte stellen van het feit dat je van de koop af wilt zien. Je kan dat eventueel doen aan de hand van het modelformulier voor herroeping (onderaan onze Algemene Voorwaarden), maar dat is niet noodzakelijk. Vanaf dat moment heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen naar ons.

Checklist voor retourneren

Je mag de producten alleen retourneren als;

 • Je de bestelling particulier, dus als consument, besteld hebt.
 • Je binnen de zichttermijn zit of je binnen de zichttermijn beroepen hebt op je recht op retourneren (zie het kopje hierboven).
 • De producten als nieuw zijn en geen gebruikssporen hebben of vies zijn. Zijn de producten meer beschadigd dan noodzakelijk, dan kunnen wij kosten in rekening brengen.
 • Gelieve voorzichtig met de verpakkingen om te gaan. Veel specificaties staan op de verpakking geschreven en de producten zitten meestal in een doorzichtige zak. Wanneer het niet nodig is, liever de verpakking niet openen.
Zorg bij de zending voor:
 • Een stevige doos of envelop als verzendverpakking. 
  TIP: gebruik de doos/envelop waarin de producten bezorgd werden
 • Een bewijs van aankoop, zoals bijvoorbeeld (kopie van) pakbon of factuur. Zo weten wij van wie de producten afkomstig is/zijn.
 • Eventueel een korte toelichting geschreven op de factuur/pakbon met reden van retourneren.
De zending dient aan de bovenzijde voorzien te zijn van het volgende:
 • Ons adres:
  Space Scooter t.a.v. Retourenservice
  Postbus 115
  1700AC Heerhugowaard
 • De afzender, dat is jouw adres
 • Je order/factuurnummer
 • Voldoende frankering voor verzending.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending en de bezorging er van. Bij PostNL kan je kiezen voor traceerbare en/of verzekerde verzending. Op die manier kan je zelf de status van de zending controleren.

 

Terugstorten van het geld

Als je je volledige bestelling teruggestuurd hebt, dan storten we het volledige factuurbedrag, dus ook eventueel aan ons betaalde verzendkosten, terug. Stuur je niet de volledige bestelling terug, dan storten we alleen de bedragen van de geretourneerde artikelen terug.

We storten het bedrag zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na het moment van herroeping, terug op je rekening. Dat doen we altijd op de manier zoals je betaald hebt. Heb je met credit card betaald, dan storten we het bedrag terug op je credit card rekening. We mogen eventueel wachten met terugbetalen tot we de geretourneerde artikelen daadwerkelijk retour ontvangen hebben of totdat je een bewijs van verzending hebt verstrekt aan ons.

 

117

Shopping cart

Filter

20200329 21:04:21 PC02False0FalseTrue0