0

Your Cart is Empty

vliegwiel check

Via onderstaande formulier kunt u een controle doen van uw aandrijving. 
Wij vragen hier voor concrete en volledige informatie. Alle velden zijn dan ook verplicht. Zonder deze info kunnen wij u niet goed helpen. Dus neemt u A.U.B. de tijd om alle info correct door te nemen. Over het algemeen neemt dit niet meer dan 15 minuten in beslag.

Wanneer u het formulier heeft verzonden krijgt u een melding op het scherm, waarin dit bevestigt word. U kunt er vanuit gaan dat wij op werkdagen binnen 48 uur reageren. Mocht dit onverhoopt langer duren. Dan kunt u ons even contacteren.

*voor garantie aanvragen hebben wij een copy aankoopnota nodig van een erkende dealer.

U heeft aangegeven dat u problemen ervaart bij met de aandrijving van de Space Scooter.

Wij kunnen samen met uw hulp excact het probleem localiseren, Als u de Space Scooter bij de hand heeft kunt u onderstaande punten controleren. Vink dan AUB aan wat in uw specifieke geval de conclusie is.

*Denkt u goed om uw kleren en handen, de ketting staat op spanning en er worden smeermiddelen gebruikt welke u mogelijk niet uit uw kleding kunt krijgen.

Voor de volgende test moet u de ketting heel even van de tandwielen halen. Het makkelijkste is om bij het voorste tandwiel aan de rechterkant te beginnen. Wanneer de ketting volledig slap hangt en ook naast de achterste tandwielen ligt doet u het volgende:

  •  Houd het achterwiel vast; deze mag niet draaien.
  •  Probeer de achterste tandwielen heen en weer te bewegen. De tandwielen horen één richting vrij te kunnen draaien en de andere richting vast te slaan waardoor de tandwielen het wiel potentieel mee probeert te nemen/aan te drijven.
  • Kan één of beide van deze tandwielen geen enkel kant op bewegen dan is/zijn deze vastgelopen.

Met de antwoorden op deze vragen heb ik een beter beeld van het probleem en kan ik u snel en gericht helpen.

News & Updates

Sign up to get the latest on sales, new releases and more …